+381 60 65 25 999 info@taratravel.rs
+381 60 65 25 999 info@taratravel.rs

O NAMA

TARA TRAVEL

TURISTIČKA AGENCIJA

11

Tara Travel je turistička agencija koja je nastala sa idejom da ljudima približi jedinstvene prirodne lepote Tare i njene okoline. Ova ideja živi jako dugo u porodici osnivača agencije koji su starosedeoci u ovom delu Srbije.

Vlasnik agencije Tara Travel, Aleksandar Despotović, je snove svog dede i oca pretvorio u stvarnost pre 3 godine, kada je agencija zvanično počela sa poslovanjem. Zahvaljujući ličnim poznanstvima, Aleksandar je omogućio da Tara Travel ima najbolju turstičku za region Zapadne Srbije.

Deca su ukras sveta

Negujući i poštujući prave porodične vrednosti, Tara Travel zna koliki je značaj dece u današnjem svetu. Deca su naše blago i jedino što za nama ostaje.

Zbog toga je politika naše agencije takva da su za decu ispod 17 godina svi naši izleti i ostale propratne aktivnosti potpuno BESPLATNI!

Povedite Vaše mališane i zajedno istražite netaknutu prirodu Tare, Drine i čitave Zapadne Srbije.

Vaša porodica može da računa na:

Čist i svež vazduh

Veličanstvene poglede od kojih zastaje dah

Profesionalnog vodiča

Veliki broj propratnih aktivnosti (kvad, vožnja čamcem, jahanje)

0+
realizovanih izleta
0+
zadovoljnih klijenata
0+
kilometara staza
0
zabave

Iskustva klijenata

 • Za proslavu godinu dana veze sam želeo da odvedem devojku da vidimo reku Vrelo koja je poznata kao reka 365 odnosno reka Godina. Nisam znao kako da sve to izvedem ali sam stupio u kontakt sa Tara Travel agencijom i Aleksandar mi je za kratko vreme ponudio najbolje opcije i omogućio da sve prođe lagano. Na kraju smo imali nezaboravnu godišnjicu i usput smo videli još prelepih prizora ovog kraja. Sve preporuke za ovu agenciju.

  11
  Miloš Seničanin
  programer
 • Supruga i ja smo želeli da povedemo decu na neku planinu i svež vazduh daleko od grada. Odlučili smo se za Taru, a na internetu smo našli agenciju Tara Travel i bili smo oduševljeni kompletnom ponudom. Na kraju smo rezervisali nekoliko izleta i čak prenoćili u apartmanu kraj Drine. Naši klinci su bili presrećni, a najbolje od svega je što su izleti, vožnja brodićem i ostale aktovnosti bili besplatni za njih. Ako želite lep provod sa porodicom u netaknutoj prirodi onda je Tara Travel pravi izbor.

  11
  Porodica Nedeljković
  porodica
 • Volim da putujem, upoznajem nove ljude i mjesta. Zapadna Srbija mi nije daleko, a pronašla sam puno lijepih destinacija koje bih mogla posjetiti. Od prijatelja sam čula za Aleksandra i njegovu agenciju. Rezervisala sam IZLET 1 i stvarno uživala u Zaovinskom jezeru i Banjskoj Stjeni. Vrhunac svega je bila vožnja kvadom po nepristupačnim terenima. Sve vrijeme uz mene je bio licencirani profesionalac tako da sam se osjećala sigurno i pored ogromne navale adrenalina. Definitivno ih preporučujem svima.

  11
  Lucija Horvat
  Doktorka
 • Ljubitelj sam ektremnih sportova i u slobodno vreme se bavim planinarenjem. Google pretragom sam naišao na Tara Travel i ubrzo ih kontaktirao. Aleksandar je bio jako ljubazan i dao mi je odličnu ponudu. Na kraju sam imao dan za pamćenje prepun adrenalinskih avantura u vidu planinarenja, jahanja konja i naravno vožnje četvorotočkaša. Uskoro planiram da ponovim sve.

  11
  Nedeljko Savić
  Preduzetnik

Napravite svoj izlet

Ovde može da stoji tekst koji će opisati čemu služi kontakt formular