+381 60 65 25 999 info@taratravel.rs
+381 60 65 25 999 info@taratravel.rs

Iskusi čari Zapadne Srbije

Poseti prirodne lepote ovog kraja od kojih zastaje dah
11

1000+ klijenata

Budi i ti jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata

11

Ušteda vremena i novca

Mi sve organizujemo od početka do kraja izleta

11

Smeštaj

Prenoćište u odličnim apartmanima

Popularni izleti

  Oseti nalet adrenalina uz vožnju kvadovima

  Uz stalni nadzor stručnih lica, uživajte u uzbudljivoj vožnji ATV (all terain vehicles) četvorotočkaša prolaceći kroz najlepše predele kanjona i planine Tare kao i njene okoline.

   

  Iskusi nezaboravnu avanturu koju ove snažne mašine donose, a ukoliko želiš još uzbuđenja, Tara Travel ti nudi niz drugih “adrenalinskih aranžmana”.

  Besplatni izleti

  Za decu ispod 17 godina starosti svi naši izleti i ostale propratne aktivnosti su potpuno BESPLATNI!

  Povedite svoje mališane i zajedno uživajte u prirodnim lepotama Tare, Mokre Gore, Zaovinskog jezera i mnogih drugih lokaliteta.

  Iskustva klijenata

  • Za proslavu godinu dana veze sam želeo da odvedem devojku da vidimo reku Vrelo koja je poznata kao reka 365 odnosno reka Godina. Nisam znao kako da sve to izvedem ali sam stupio u kontakt sa Tara Travel agencijom i Aleksandar mi je za kratko vreme ponudio najbolje opcije i omogućio da sve prođe lagano. Na kraju smo imali nezaboravnu godišnjicu i usput smo videli još prelepih prizora ovog kraja. Sve preporuke za ovu agenciju.

   11
   Miloš Seničanin
   programer
  • Supruga i ja smo želeli da povedemo decu na neku planinu i svež vazduh daleko od grada. Odlučili smo se za Taru, a na internetu smo našli agenciju Tara Travel i bili smo oduševljeni kompletnom ponudom. Na kraju smo rezervisali nekoliko izleta i čak prenoćili u apartmanu kraj Drine. Naši klinci su bili presrećni, a najbolje od svega je što su izleti, vožnja brodićem i ostale aktovnosti bili besplatni za njih. Ako želite lep provod sa porodicom u netaknutoj prirodi onda je Tara Travel pravi izbor.

   11
   Porodica Nedeljković
   porodica
  • Volim da putujem, upoznajem nove ljude i mjesta. Zapadna Srbija mi nije daleko, a pronašla sam puno lijepih destinacija koje bih mogla posjetiti. Od prijatelja sam čula za Aleksandra i njegovu agenciju. Rezervisala sam IZLET 1 i stvarno uživala u Zaovinskom jezeru i Banjskoj Stjeni. Vrhunac svega je bila vožnja kvadom po nepristupačnim terenima. Sve vrijeme uz mene je bio licencirani profesionalac tako da sam se osjećala sigurno i pored ogromne navale adrenalina. Definitivno ih preporučujem svima.

   11
   Lucija Horvat
   Doktorka
  • Ljubitelj sam ektremnih sportova i u slobodno vreme se bavim planinarenjem. Google pretragom sam naišao na Tara Travel i ubrzo ih kontaktirao. Aleksandar je bio jako ljubazan i dao mi je odličnu ponudu. Na kraju sam imao dan za pamćenje prepun adrenalinskih avantura u vidu planinarenja, jahanja konja i naravno vožnje četvorotočkaša. Uskoro planiram da ponovim sve.

   11
   Nedeljko Savić
   Preduzetnik

  Popularne destinacije

  1 tour

  Planina Tara

  2 tours
  2 tours

  Bajina Bašta

  Naši prijatelji i saradnici